Kastike

Hedelmäinen kinkunkastike

Hedelmäisen kinkunkastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 rkl voita
    • 1 dl salottisipulia, hienonnettuna
    • 1 dl omenaa, kuutioituna
    • 1 dl taateleita, hienonnettuna ilman kiviä
    • 1 dl kuivattuja luumuja, hienonnettuna
    • 2 rkl valkoviinietikkaa
    • 2 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 1 rkl Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 2 dl kuohukermaa

    Valmistus

    1. Lisää kattilaan voi ja kuullota sipulia, omenaa, taateleita ja luumuja kevyesti pienellä lämmöllä.
    2. Nosta lämpötilaa, lisää viinietikka ja soijakastike.
    3. Lisää Touch of Taste Luomu Kasvisfondi ja kuohukerma.
    4. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuutin ajan.
    5. Tarkista maku, lisää halutessasi suolaa, pippuria ja fondia.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET