Kastike

Herkkutatti-portviinikastike

Herkkutatti-portviinikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:

Annokset: 4

Skickat!

Ainesosat

  • 200 g tuoreita herkkutatteja tai n. 50 g kuivattuja
  • 2 kpl salottisipulia
  • 2 rkl voita
  • 3 rkl vaaleaa portviiniä
  • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
  • 3 dl kermaa
  • suolaa ja pippuria maun mukaan

Valmistus

  1. Paloittele sienet (turvota kuivatut sienet vedessä).
  2. Kuori ja pilko salottisipuli, kuullota voissa paksupohjaisessa kattilassa. 
  3. Kaada joukkoon portviini, fondi ja kerma. Keitä keskilämmöllä 5 min.
  4. Soseuta sauvasekoittimella ja siivilöi. Mausta suolalla ja pippurilla ja tilkalla portviiniä. 

SISÄLTYVÄT TUOTTEET