Kastike

Hummeri-mätikastike

Hummeri-mätikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 8

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 dl crème fraîchea
    • 2 dl majoneesia
    • 2 tl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 50 g punaista rasvakalan mätiä
    • 1 rkl appelsiinin raastettua kuorta
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita. Mausta suolalla, mustapippurilla, fondilla ja appelsiininkuorella. 

    Tarjoa liemessä paistetun lohen tai muun lohiruoan kanssa. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET