Kastike

Hummerikastike

Hummerikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kpl sipulia, hienonnettuna
    • 1 kpl porkkanaa, pieniä
    • 1 kpl palsternakkaa, pieniä
    • 1 kpl fenkolia, (n. 1/4)
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä, pieniä
    • 1 rkl tomaattipyrettä
    • 1 dl valkoviiniä
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 1 dl vettä
    • 2 dl kermaa

    Valmistus

    1. Pilko kasvikset pienemmiksi ja kuullota padassa tomaattipyreen kanssa värin saamiseksi. 
    2. Kaada joukkoon viini, fondi, vesi ja kerma. Anna hautua 10 minuuttia.
    3. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää halutessasi fondia. 
    4. Siivilöi kastike. Suurusta vesitilkkaan sekoitetulla maissitärkkelyksellä, jos kastike on liian ohutta. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET