Kastike

Kantarelli-katajanmarjakastike

Kantarelli-katajanmarjakastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 200 g kantarelleja
    • 2 rkl voita
    • 1 rkl vehnäjauhoja
    • 2 dl kermaa
    • 2 dl maitoa
    • 2.5 rkl Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla
    • 1 rkl mustaherukkahyytelöä
    • 3 kpl katajanmarjoja, murskattuina ja hienonnettuina

    Valmistus

    1. Paista kantarelleja ilman rasvaa paistinpannulla niin kauan, että ylimääräinen neste on haihtunut. Lisää sitten voi ja paista vielä hetki.
    2. Kun sienet ovat saaneet hyvää väriä, ripottele vehnäjauhoja päälle. Lisää myös fondi, kerma ja maito sekoittaen joukkoon. 
    3. Lisää hienoksi murskatut katajanmarjat. Anna hautua noin 5 min.
    4. Mausta suolalla, mustapippurilla ja ruokalusikallisella mustaherukkahyytelöä. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET