Kastike

Kantarellimajoneesi

Kantarellimajoneesin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 kpl kananmunan keltuaisia
    • 2.5 dl rypsiöljyä
    • 1.5 tl Bong Touch of Taste Kantarellifondia
    • 1 tl sitruunamehua
    • mustapippuria

    Valmistus

    1. Laita keltuaiset kulhoon. 
    2. Lisää öljy ohuena nauhana samalla voimakkaasti sekoittaen.
    3. Mausta fondilla, sitruunamehulla ja mustapippurilla. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET