Kastike

Kermainen riistakastike

Kermainen riistakastike -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 0.5 puolikas omena, pilkottuna
    • 0.5 puolikas keltasipuli, hienonnettuna
    • 6 kpl katanmarjoja, murskattuna
    • 5 oksa tuoretta timjamia
    • 3 rkl voita
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla
    • 4 dl vettä
    • 2 dl kermaa
    • 1 rkl mustaherukkahyytelöä
    • maissitärkkelystä

    Valmistus

    1. Kuullota omena, sipuli, katajanmarja ja timjami voissa keskikuumalla lämmöllä. 
    2. Lisää fondi, vesi ja kerma. Keitä kokoon, kunnes noin. 3 dl nesteestä on jäljellä. 
    3. Siivilöi kastike hienojakoisen siivilän läpi ja mausta hyytelöllä, suolalla ja pippurilla.
    4. Suurusta haluttuun sakeuteen vesitilkkaan sekoitetulla maissitärkkelyksellä.

     

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET