Kastike

Klassinen voikastike

Klassisen voikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 kpl salottisipuleita
    • 1 rkl valkoviinietikkaa
    • 2 dl valkoviiniä
    • 0.5 dl ruokakermaa
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
    • 200 g voita
    • suolaa
    • valkopippurijauhetta
    • sitruunan mehua

    Valmistus

    1. Kuori ja hienonna salottisipuli.
    2. Mittaa kattilaan valkoviini ja viinietikka, laita salottisipuli joukkoon. Kuumenna ja keitä kokoon, kunnes puolet nesteestä on jäljellä. 
    3. Kaada kerma ja fondi kattilaan, keitä keskilämmöllä, kunnes seos on kiehunut vähän kasaan. 
    4. Leikkaa voi kuutoiksi. Lisää voikuutiot vähitellen kastikkeeseen samalla voimakkaasti sekoittaen. Voi suurustaa kastikkeen. Siivilöi kastike. 
    5. Ota kattila liedeltä, mausta suolalla ja valkopippurilla sekä tilkalla sitruunamehua. 
    6. Voikastike on valmis tarjottavaksi!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET