Kastike

Kylmä kastike: Red and Hot

Kylmä kastike: Red and Hot -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    5 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 rkl crème fraiche
    • 2 tl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 1 tl sriracha-chilikastiketta

    Valmistus

    1. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään tasaiseksi kastikkeeksi. Tarkista maku.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET