Kastike

Madeira-sienikastike

Madeira-sienikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 kpl salottisipulia
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä
    • 200 g metsäsieniä
    • 1 tl tuoretta timjamia
    • 2 rkl voita
    • 1 rkl tomaattipyrettä
    • 1 dl madeiraa
    • 4 dl punaviiniä
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
    • 0.5 rkl maissitärkkelystä
    • suolaa ja mustapippurirouhetta

    Valmistus

    1. Kuori ja pilko salottisipuli ja valkosipuli. Kuutioi sienet. 
    2. Kuullota paksupohjaisessa kattilassa voissa timjamin kanssa kaikki pehmeäksi.
    3. Lisää nokare tomaattipyrettä ja kaada madeira, punaviini ja fondi joukkoon. 
    4. Keitä maukkaaksi liemeksi. 
    5. Suurusta vesitilkkaan sekoitetulla maissitärkkelyksellä haluttuun sakeuteen. 
    6. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Vatkaa joukkoon pieni nokare voita ennen tarjoamista. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET