Kastike

Madeirakastike

Madeirakastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 0.5 kpl keltasipulia, hienonnettuna
    • 3 oksa tuoretta timjamia
    • 1 rkl rusinoita
    • 2 dl punaviiniä
    • 2 dl madeiraa
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 2 rkl voita
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Paista sipuli voissa kullanruskeaksi keskikuumalla lämmöllä. 
    2. Lisää rusinat ja timjami. Kuullota noin 1 min.
    3. Kaada joukkoon viini, madeira, vesi ja fondi.
    4. Keitä kokoon, kunnes noin 3 dl nesteestä on jäljellä.
    5. Suurusta kastike haluttuun sakeuteen vesitilkkaan sekoitetulla maissitärkkelyksellä.
    6. Vatkaa voi kastikkeeseen ennen tarjoamista. Mausta suolalla ja pippurilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET