Kastike

Omenainen calvados-sinappikastike

Omenainen calvados-sinappikastike -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 kpl salottisipulia, hienonnettuna
    • 2 kpl kiinteämaltoisia omenoita
    • 2.5 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
    • 3 rkl Calvadosta tai konjakkia
    • 2.5 dl vettä
    • 1 rkl karkeajyväistä sinappia
    • 1 tl dijon-sinappia
    • 3 rkl crème fraîchea
    • 25 g voita
    • 1 rkl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
    • mustapippurirouhetta

    Valmistus

    1. Kuullota sipuli ja pieneksi kuutioitu omena (säästä puolet omenakuutioista koristeluun) voissa, mutta älä anna niiden ruskistua.
    2. Lisää fondi, calvados sekä vesi. Keitä noin 5 min.
    3. Vispaa tai sekoita sauvasekoittimella crème fraîche kastikkeeseen.
    4. Mausta sinapilla, mustapippurirouheella ja hienonnetulla persiljalla. 
    5. Älä keitä kastiketta enää sen jälkeen, kun olet lisännyt sinapin. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET