Kastike

Paahdettu kasviskastike

Paahdetun kasviskastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kpl punaista paprikaa
    • 0.5 kpl kesäkurpitsaa
    • 1 kpl keltasipulia
    • 3 kpl valkosipulinkynsiä
    • 3 kpl tomaattia
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 1 rkl tomaattipyrettä
    • 1 rkl viinietikkaa
    • 3 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 dl vettä
    • 2 dl kermaa
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Pilko kasvikset pienemmiksi ja kuullota oliiviöljyssä kattilassa. 
    2. Lisää joukkoon tomaattipyre, viinietikka, fondi sekä vesi ja kerma. 
    3. Keitä, kunnes kasvikset ovat pehmenneet. 
    4. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET