Kastike

Paprika-punaviinikastike

Paprika-punaviinikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1.5 tl sokeria
    • 1 rkl sherryviinietikkaa
    • 3 dl punaviiniä
    • 1 dl vettä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 0.5 kpl banaanisalottisipulia, hienonnettuna
    • 0.5 kpl punaista paprikaa, pieninä kuutioina
    • 0.5 kpl keltaista paprikaa, pieninä kuutioina
    • 1.5 tl maissitärkkelystä, viiniin sekoitettuna
    • tuoretta timjamia, hienonnettuna
    • 2 rkl voita

    Valmistus

    1. Paahda sokeri kattilassa kullanruskeaksi. 
    2. Kaada joukkoon viinietikka, viini, vesi ja fondi. 
    3. Keitä kokoon, kunnes jäljellä on ¾ alkuperäisestä määrästä.
    4. Lisää pieneen määrään viiniä sekoitettu maissitärkkelys hämmentäen joukkoon, kuumenna. Laita kastike sivuun.
    5. Kuullota sipuli ja paprika pehmeäksi puolessä määrässä voita, älä ruskista. 
    6. Kaada kastike sipuli-paprikaseoksen päälle. 
    7. Lisää hienonnettu timjami ja mausta suolalla ja pippurilla.
    8. Vispaa lopuksi ruokalusikallinen voita antamaan makua ja kiiltoa. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET