Kastike

Pippurikastike

Pippurikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    20 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 tl kokonaisia mustapippureita
    • 1 rkl kokonaisia rosépippureita
    • 1 tl kokonaisia viherpippureita
    • 0.5 dl sipulia, hienonnettuna
    • 1 rkl voita
    • 1 rkl tomaattipyreetä
    • 1 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
    • 2 dl kuohukermaa
    • 1 dl täysmaitoa
    • 1 rkl japanilaista soijakastiketta
    • suolaa

    Valmistus

    1. Laita kokonaiset pippurit mortteliin ja murskaa ne hienoksi rouheeksi.
    2. Kuumenna voi kattilassa. Kuullota sipulia ja pippurimurskaa miedolla lämmöllä noin 5 min. Lisää tomaattipyree ja kuullota vielä muutama minuutti.
    3. Sekoita joukkoon fondi, soijakastike, kerma ja maito. Anna kastikkeen kehua miedolla lämmöllä 5 min. Mausta tarvittaessa suolalla.

     

    Vinkki!
    Jos kastike on makuusi liian makeaa, lisää hieman balsamietikkaa.
    Jos haluat paksumman kastikkeen, voit suurustaa sen sekoittamalla 1tl maissitärkkelystä 2 rkl vettä ja lisäämällä seoksen kastikkeen joukkoon sekoittaen.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET