Kastike

Punaviinikastike

Punaviinikastike -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:

Annokset:

Skickat!

Ainesosat

  • 1 dl salottisipulia hienonnettuna
  • 2 dl juureksia, paloiteltuna
  • 1 rkl voita
  • 2 dl punaviiniä
  • 1 dl vettä
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 3 rkl Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
  • 1 rkl fariinisokeria
  • maissitärkkelystä
  • suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Kuullota sipuli ja juurekset voissa.
  2. Lisää joukkoon punaviini, vesi, balsamiviinietikka, fondi ja fariinisokeri. Anna kiehua hiljalleen 20 minuuttia.
  3. Siivilöi kastike ja suurusta haluttuun sakeuteen pieneen vesitilkkaan sekoitetulla maissitärkkelyksellä.
  4. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.

SISÄLTYVÄT TUOTTEET