Kastike

Rakuuna-sinappikastike

Rakuuna-sinappikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    5 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 dl crème fraichea
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 4 rkl tuoretta rakuunaa, hienonnettuna
    • 1 tl valkoviinietikkaa
    • 2 rkl karkeaa ranskalaista sinappia
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Laita kaikki ainesosat kulhoon. Sekoita.

    2. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET