Kastike

Rapukastike

Rapukastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 12 kpl pakastettuja kokonaisia järvirapuja (1/2 pkt)
    • 1 kpl keltasipulia
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä
    • 1 kpl porkkanoita
    • 1 rkl voita
    • 2 dl valkoviiniä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 3 dl kermaa
    • konjakkia, 1 rkl
    • suolaa
    • pippuria

    Valmistus

    1. Irrota ravuista sakset. Laita sakset muovipussiin ja murskaa ne lyömällä niitä esim. pöydänreunaan.
    2. Kuori ja hienonna sipuli, murskaa valkosipulinkynnet. Kuori ja paloittele porkkana.  
    3. Kuullota sipulit ja porkkanat voissa kattilassa, lisää ravunkuoret, sekoita ja lisää valkoviini, fondi ja kerma joukkoon. 
    4. Kiehauta ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 min. Anna seistä 10 min ajan.
    5. Siivilöi ja kiehauta, keitä kokoon, kunnes jäljellä on 2,5 dl.
    6. Mausta konjakilla, suolalla ja pippurilla. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET