Kastike

Sahrami-fenkolikastike

Sahrami-fenkolikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 kpl tomaattia
    • 0.5 kpl fenkolia
    • 500 mg sahramia
    • 3 kpl valkosipulinkynsiä
    • 1 kpl appelsiinia
    • 2 rkl tomaattipyrettä
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
    • 1 dl valkoviiniä
    • 1 dl kermaa
    • suolaa
    • pippuria

    Valmistus

    1. Viipaloi ja kuullota kasvikset sahramin, viipaloidun valkosipulin sekä appelsiininkuoren kanssa voissa. 
    2. Lisää tomaattipyre, fondi ja valkoviini. 
    3. Kaada kerma joukkoon. Kuumenna ja anna kiehua, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet. Soseuta tasaiseksi. 
    4. Mausta appelsiinimehulla, suolalla ja pippurilla. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET