Kastike

Sinappi-piparjuurikastike

Sinappi-piparjuurikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kpl salottisipulia
    • 1 rkl oliiviöljyä
    • 1 dl valkoviiniä
    • 1 dl kuohukermaa
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
    • 2 rkl karkeajyväistä sinappia
    • 50 g voita
    • suolaa
    • valkopippurijauhetta
    • persiljaa
    • 20 g tuoretta piparjuurta maun mukaan

    Valmistus

    1. Kuori ja hienonna salottisipuli.
    2. Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää valkoviini ja kuumenna. Kaada joukkoon kerma ja fondi, hauduta muutaman minuutin ajan. 
    3. Sekoita kastikkeeseen sinappi. Vatkaa voi joukkoon. 
    4. Mausta suolalla ja pippurilla.
    5. Suikaloi persilja ja raasta piparjuuri, yhdistä. Ripottele kastikkeen päälle tarjoiltaessa. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET