Kastike

Sipulikastike

Sipulikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia ja Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 suurta sipulia, hienonnettuna
    • 2 rkl voita
    • 2 oksaa timjamia
    • 1 laakerinlehti
    • 1 rkl vehnäjauhoa
    • 1 dl vettä
    • 1 dl täysmaitoa
    • 2 dl kermaa
    • 1 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 rkl japanilaista soijakastiketta
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Paista sipulia, timjamia ja laakerinlehteä voissa 5 min, kunnes sipuli on kullanruskeaa.
    2. Ripottele joukkoon vehnäjauhoa ja sekoita. Lisää vesi ja anna kiehahtaa.
    3. Lisää joukkoon maito ja kerma. Mausta fondilla ja soijakastikkeella.
    4. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä 5 min. Tarkista maku ja mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET