Kastike

Tuhti pippurikastike

Tuhti pippurikastike -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:

Annokset: 4

Skickat!

Ainesosat

  • 1 rkl mustapippuria, murskattuna
  • 1 rkl viherpippuria, murskattuna
  • 0.5 rkl rosépippuria, murskattuna
  • 2 kpl salottisipulia, hienonnettuna
  • 2.5 rkl konjakkia
  • 2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
  • 3 dl vettä
  • 2 dl kermaa
  • 0.5 rkl ranskalaista sinappia
  • 1 rkl voita

Valmistus

  1. Kuullota sipuli ja pippuri voissa keskikuumalla lämmöllä.
  2. Lisää konjakki ja polta alkoholi pois.
  3. Lisää fondi ja vesi. Keitä kokoon, kunnes noin 2 dl nesteestä on jäljellä.
  4. Lisää kerma ja keitä kasaan kastikkeeksi.
  5. Mausta sinapilla. 

Vinkki! Saat miedomman kastikkeen, kun puolitat pippureiden määrän.

 

SISÄLTYVÄT TUOTTEET