Kastike

Valkoviinikastike

Valkoviinikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 kpl salottisipulia, viipaloituna
    • 1 kpl pieni palsternakka, paloiteltuna
    • 2 oksaa timjamia
    • 0.5 laakerinlehtiä
    • 3 dl valkoviiniä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
    • 2 dl vettä
    • 4 dl kermaa
    • 2 rkl voita

    Valmistus

    1. Kuullota sipuli ja palsternakka voissa keskikuumalla lämmöllä, älä anna ruskistua. 
    2. Lisää mausteet ja viini. Keitä kokoon, kunnes noin puolet nesteestä on jäljellä. 
    3. Kaada joukkoon fondi, vesi ja kerma. Keitä kokoon, kunnes jäljellä on noin 3 dl. Kastiketta tulee keittää, kunnes kerma saa toffeemaisen maun. 
    4. Mausta suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla. Suurusta tarvittaessa haluttuun sakeuteen pieneen vesimäärään sekoitetulla maissitärkkelyksellä. 

    Vinkki! Kääntele kastikkeeseen 1 dl vaahdotettua kermaa ennen tarjoamista. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET