Kasvisruoka, Lisuke

Aasialainen kaali- ja kurkkusalaatti

Aasialainen kaali- ja kurkkusalaatti -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • puolikas kurkku
    • puolikas kiinankaali
    • 1 tl suolaa
    • 1 rkl sokeria
    • 1 rkl valkoviinietikkaa
    • 2 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1-3 tl Sambal Oelek chilitahnaa
    • 1 tl seesamiöljyä
    • 1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
    • Tuoreita korianterin tai persiljan lehtiä

    Valmistus

    1. Viipaloi kurkku ja kaali ohuiksi viipaleiksi ja aseta ne kulhoon yhdessä suolan, sokerin ja etikan kanssa.
    2. Sekoita huolellisesti.
    3. Lisää loput ainesosat ja tarkista maku.
    4. Jätä jääkaappiin maustumaan yhden tunnin ajaksi.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET