Kasvisruoka, Arkiruoka, Pastaruoka

Artisokka-sienipasta

Artisokka-sienipastan reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    20 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 annosta nauhapastaa, esim. tagliatelle
    • 4 valkosipulin kynttä, hienonnettuna
    • 1-3 tl kuivattuja chilihiutaleita
    • 0.5 dl oliiviöljyä
    • 2 rkl tuoreita yrttejä, hienonnettuna
    • 50 g parmesan-juustoa, raastettuna
    • 6 artisokan sydämiä (säilyke), paloiteltuna
    • 100 g sieniä, esim. herkkusieniä, paloiteltuna
    • 2 tomaattia, paloiteltuna

    Valmistus

    1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
    2. Kuumenna paistinpannu. Kuullota sieniä, valkosipulia ja chilihiutaleita öljyssä. Lisää keitetty pasta, tomaatit ja artisokan sydämet.
    3. Viimeistele maku suolalla, pippurilla, yrteillä ja parmesanraasteella.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET