Kasvisruoka, Pataruoka

Artisokkarisotto aurinkokuivatulla tomaatilla

Artisokkarisotto aurinkokuivatulla tomaatilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    25 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 salottisipuli, hienonnettuna
    • 1 valkosipulin kynsi, hienonnettuna
    • 4 rkl oliiviöljyä
    • 1.5 dl risottoriisiä
    • 2 dl valkoviiniä
    • 1.5 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 75 g parmesan-juustoa, raastettuna
    • 8 kpl artisokansydämiä
    • 8 kpl aurinkokuivattua tomaattia
    • 1 pussi babypinaattia
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Keitä 5 dl fondilla maustettua vettä kuumaksi. Pidä vesi kuumana.
    2. Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä muutama minuutti. Lisää riisi ja kuullota, kunnes riisi on hieman läpikuultavaa. Lisää valkoviini, keitä kunnes viini on imeytynyt riisiin.
    3. Lisää joukkoon kuumaa kasvislientä kauhallinen kerrallaan. Lisää seuraava kauhallinen vasta kun edellinen on lähes kokonaan imeytynyt riisiin. Kypsennä, kunnes riisi on napakan pehmeää eli noin 15-20 min.
    4. Lisää 2 rkl oliiviöljyä ja raastettu parmesaani. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
    5. Tarjoile risotto syviltä lautasilta artisokansydänten, aurinkokuivatun tomaatin ja babypinaatin kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET