Kasvisruoka, Arkiruoka

Bataatti-juustopannu

Bataatti-juustopannun reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 rkl voita (ei margariinia)
    • 2 kpl salottisipulia, ohueksi viipaloituina
    • 1 tl punaista chilipaprikaa, hienonnettuna
    • 1 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • 800 g bataattia, kuorittuna ja suikaloituna
    • 2 dl kermaa
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 dl emmentaljuustoraastetta
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Kuumenna voi kattilassa.

    2. Ruskista sipuli, chili ja valkosipuli, lisää sitten bataatti, fondi sekä kerma. Anna kiehua hiljalleen 10 min. ajan.

    3. Sekoita juusto joukkoon, mausta suolalla ja pippurilla.

    4. Laita kaikki uunivuokaan ja paista 175°C:ssa noin 30 min.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET