Kasvisruoka, Pataruoka

Beaty bourguignon

Beaty bourguignon -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia ja Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 3 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
    • 2 timjamin oksaa
    • 2 laakerinlehteä
    • 8 pientä punajuurta, kuorittuna ja paloiteltuna
    • 2 porkkanaa, kuorittuna ja pilkottuna
    • 2 rkl tomaattipyreetä
    • 4 dl täyteläistä punaviiniä
    • 1.5 rkl Touch of Taste Kantarellifondia
    • 1.5 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 8 helmisipulia, kuorittuna
    • 10 metsäsientä
    • 5 siitakesientä
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Kuumenna paksu pohjainen pata ja lisää öljy. Kun öljy on kuumaa, lisää valkosipuli, timjami, laakerinlehdet, punajuuret ja porkkanat. Ruskista 5 min.
    2. Lisää tomaattipyree, kuumenna muutama minuutti sekoittaen.
    3. Lisää punaviini, fondit ja 5 dl vettä, niin että kasvikset peittyvät. Anna kiehua noin 20 min, kunnes punajuuret ovat kypsiä. Lisää tarvittaessa vettä.
    4. Ruskista sienet ja sipulit pannulla öljyssä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää pataan.
    5. Viimeistele maku fondilla ja punaviinillä. Voit halutessasi suurustaa liemen maissitärkkelyksellä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET