Kasvisruoka, Lisuke

Chili-mangosalsa

Chili-mangosalsan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    5 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 200 g mangoa, kuutioituna (tuore tai pakaste)
    • 1 banaanisalottisipuli, hienonnettuna
    • 1 dl tuoretta korianteria, hienonnettuna
    • 1 rkl limemehua
    • 1-3 tl sambal oelek -chilitahnaa
    • 1 rkl oliiviöljyä
    • 0.5 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Laita kaikki ainesosat kulhoon. Muussaa haarukalla karkeaksi salsaksi.

    2. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.

     

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET