Kasvisruoka, Lisuke

Feta-mansikkasalaatti

Feta-mansikkasalaatin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    20 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 300 g tuoreita mansikoita
    • 4 rkl kurpitsansiemeniä, paahdettuna
    • 100 g fetajuustoa
    • rapeaa salaattia
    • kurkkua, viipaloituna
    • punainen paprika, viipaloituna
    • keltainen paprika, viipaloituna
    • Kastike:
    • 1 suuri kypsä avokado, kuutioituna
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 dl crème fraichea
    • 1 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • 1 tl sitruunamehua
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Laita avokado, kasvisfondi, crème fraiche, valkosipuli ja sitruunamehu kulhoon. Muussaa ja sekoita karkeaksi tahnaksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

    2. Valmista salaattipohja sekoittamalla revitty salaatti, kurkku sekä paprikat keskenään. Paloittele mansikat, murustele feta-juusto ja lisää ne salaattipohjan joukkoon. Ripottele päälle kurpitsansiemeniä. Tarjoile kastikkeen kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET