Kasvisruoka, Arkiruoka, Pastaruoka

Gnocchit gorgonzola-kastikkeessa

Gnocchit gorgonzola-kastikkeessa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 annosta tuoreita gnoccheja
    • 2 dl maitoa
    • 1 dl kermaa
    • 100 g gorgonzola-juustoa
    • 1.5 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • suolaa ja mustapippuria
    • 16 kirsikkatomaattia, viipaloituna
    • 1 dl lehtipersiljaa, hienonnettuna
    • 1 dl pähkinöitä tai siemeniä, hienonnettuna

    Valmistus

    1. Keitä gnocchit kypsäksi. Valuta keitinvesi pois.
    2. Kuumenna maito ja kerma kattilassa. Sekoita joukkoon juusto. Mausta fondilla, suolalla ja mustapippurilla.
    3. Sekoita gnocchit kastikkeen joukkoon. Anna kiehahtaa.
    4. Tarjoile syviltä lautasilta kirsikkatomaattien, persiljan ja pähkinöiden kanssa

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET