Kasvisruoka, Lisuke

Grillattu kesäsalaatti

Grillatun kesäsalaatin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    20 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 nippu parsaa
    • 2 suurta avokadoa
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • suolaa ja mustapippuria
    • 1 rasia kirsikkatomaatteja, puolitettuna
    • 1 rasia sokeriherneitä
    • jäävuorisalaattia, revittynä
    • tuoreita yrttejä, hienonnettuna
    • Kastike:
    • 1 rkl valkoviinietikkaa
    • 3 rkl rypsiöljyä
    • 1 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 2 tl Touch of Taste Kasvisfondia
    • ripaus seesamiöljyä

    Valmistus

    1. Kuori tarvittaessa parsa ja siivuta se pienemmiksi paloiksi. Puolita avokadot, poista niistä kivet ja viipaloi molemmat neljään osaan (ilman kuoria). Sivele päälle öljyä, mausta suolalla ja mustapippurilla.
    2. Grillaa kasvikset. Sekoita grillatut kasvikset, kirsikkatomaatit, sokeriherneet, jäävuorisalaatti ja tuoreet yrtit salaattikulhossa.
    3. Sekoita kaikki kastikkeen ainesosat keskenään. Kaada kastike salaatin joukkoon. Tarjoile!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET