Kasvisruoka, Lisuke

Grillattu suippokaali

Grillatun suippokaalin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    5 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 suippokaali
    • Grilliöljy:
    • 1 dl rypsiöljyä
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 rkl juoksevaa hunajaa
    • 1 rkl limemehua
    • 1-3 tl sambal oelek -chilitahnaa
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Puolita kaali pituussuunnassa. Grillaa leikkuupuoli alaspäin miedolla lämmöllä, kunnes kaali on saanut hyvän värin.
    2. Käännä kaali ja sivele päälle grilliöljyä useampaan kertaan.
    3. Anna kaalin grillaantua miedolla lämmöllä kannen alla, kunnes se on rapea ja pehmeä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET