Kasvisruoka, Pataruoka

Halloumi-kikhernepata

Halloumi-kikhernepadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    30 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 3 rkl oliiviöljyä
    • 1 keltainen sipuli, hienonnettuna
    • 2 valkosipulin kynttä, hienonnettuna
    • 1 rkl tuoretta inkivääriä, kuorittuna ja raastettuna
    • 2 rkl tomaattipyreetä
    • 2 pakettia käyttövalmiita kikherneitä
    • 2 pakettia halloumi-juustoa
    • 1 vihreä kesäkurpitsa
    • 2 keltaista paprikaa
    • 2 purkkia tomaattimurskaa
    • 2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • tuoreita yrttejä, hienonnettuna
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Huuhtele kikherneet siivilässä, valuta hyvin. Kuutioi halloumi-juusto, kesäkurpitsa ja paprikat noin 1*1 cm kuutioiksi.
    2. Kuumenna ruokalusikallinen öljyä kattilassa. Lisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri. Kuullota muutama minuutti miedolla lämmöllä.
    3. Lisää tomaattipyree, kuutioitu kesäkurpitsa ja paprika. Kuullota minuutti, jonka jälkeen lisää tomaattimurska ja fondi. Anna kiehua 10 min.
    4. Halutessasi voit ohentaa keittoa vedellä.
    5. Paista kuutioitua halloumi-juustoa oliiviöljyssä. Lisää halloumi ja kikherneet muiden ainesten joukkoon kattilaan. Anna kiehua 10 min, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
    6. Mausta suolalla, mustapippurilla ja fondilla. Ripottele päälle tuoreet yrtit ja tarjoile!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET