Kasvisruoka

Halloumi stroganoff

Halloumi stroganoff -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:

Annokset: 4

20 min

Skickat!

Ainesosat

  • 200 g halloumi-juustoa, kuutioituna
  • 2 pientä kesäkurpitsaa
  • 1 dl sipulia, hienonnettuna
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 3 dl kermaa
  • 2 dl tuoretta tomaattia, hienonnettuna
  • 1-2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia
  • suolaa ja pippuria
  • Tarjoiluun
  • perunamuusia tai riisiä

Valmistus

  1. Paloittele kesäkurpitsa ja halloumi-juusto.
  2. Kuullota padassa tai kasarissa sipulia, tomaattipyreetä ja kesäkurpitsaa öljyssä muutaman minuutin ajan.
  3. Lisää tomaatit, fondi ja kerma. Anna kiehua miedolla lämmöllä 5 minuuttia.
  4. Ruskista halloumi pannulla, kunnes se on kullanruskeaa. Lisää kastikkeen joukkoon ja anna kiehua 5 minuuttia.
  5. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
  6. Tarjoile perunamuusin tai riisin kanssa!

SISÄLTYVÄT TUOTTEET