Kasvisruoka, Arkiruoka, Pastaruoka

Halloumi-tomaattipasta

Halloumi-tomaattipastan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 annosta keitettyä pastaa, esim. tagliatelle
    • 400 g halloumi-juustoa
    • 4 rkl oliiviöljyä
    • 2 rkl persiljaa (maustepurkista)
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 2 dl tomaattia, kuutioituna
    • 50 g babypinaattia
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Pilko halloumi pieniksi kuutioiksi. Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista halloumia nopeasti kovalla lämmöllä.
    2. Lisää joukkoon keitetty pasta, tomaatit ja pinaatti. Lisää kuivattu persilja ja fondi.
    3. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET