Kasvisruoka, Arkiruoka

Halloumipaistos

Halloumipaistos -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 20 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 tölkki kirsikkatomaattisäilykettä
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 2 kpl valkosipulinkynttä
    • 1 kpl keltasipuli
    • 2 kpl pientä vihreää kesäkurpitsaa
    • 1 rkl sitruunamehua
    • 0,5 dl lehtipersiljasilppua
    • 2 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • 300 g halloumia
    • Suolaa ja mustapippuria
    • Riisiä tarjoiluun

    Valmistus

    1. Kuutioi kesäkurpitsa ja viipaloi sipuli ja valkosipuli.
    2. Kuumenna paistinpannu ja freesaa kesäkurpitsaa, sipulia ja valkosipulia hiljalleen oliiviöljyssä.
    3. Vatkaa tomaatit, sitruunamehu ja fondi.
    4. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.
    5. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    6. Viipaloi halloumi ja aseta se kasvisseoksen päälle ja gratinoi uunissa 225 asteessa 5 minuuttia.
    7. Kun juustossa on mukava väri, ripottele päälle persiljaa ja tarjoa riisin ja kasvisten kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET