Kasvisruoka, Lisuke

Hasselbackan parmesaaniperunat yrteillä

Hasselbackan parmesaaniperunoiden reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    35 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 8 perunaa
    • Yrttiseos
    • 0.75 dl tuoreita yrttejä, esim. basilikaa ja rakuunaa, hienonnettuna
    • 50 g parmesan-juustoa, raastettuna
    • 50 g auringonkukansiemeniä tai kurpitsansiemeniä, paahdettuna
    • 2 tl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1 dl rypsiöljyä
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Pese ja harjaa perunat huolellisesti. Leikkaa perunoihin ohuita viiltoja siten, että viillot eivät ulotu pohjaan asti.
    2. Paista perunoita uunivuoassa 200 asteessa noin 5 minuuttia.
    3. Valmista yrttiseos hienontamalla seoksen ainesosat tasaiseksi monitoimikoneella. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
    4. Kaada yrttiseos perunoiden päälle ja jatka paistamista 175 asteessa 20 min. Valele perunoita uunivuokaan valuneella öljyllä muutaman kerran paiston aikana.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET