Kasvisruoka, Lisuke, Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Itse tehty tomaattiketsuppi

Itse tehdyn tomaattiketsupin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    30 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g tomaatteja, kuutioituna
    • 4 kevätsipulia, hienonnettuna
    • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
    • 2 rkl omenasiiderietikkaa
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 3 rkl tomaattipyreetä
    • öljyä

    Valmistus

    1. Laita kattilaan tilkka öljyä, lisää joukkoon hienonnetut kasvikset. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 min.

    2. Lisää fondi ja tomaattipyree ja keitä vielä 15 min, mutta ilman kantta.

    3. Soseuta tehosekoittimella tai sauvasekoittimella tasaiseksi seokseksi.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET