Kasvisruoka

Juures-linssipata

Juures-linssipata -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 20 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 kpl sipulia
    • 4 kpl suurta perunaa
    • 2 kpl porkkanaa
    • 2 kpl pientä palsternakkaa
    • 1 pala juuriselleriä
    • 2 rkl öljyä
    • 2 rkl voita
    • 1,5 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • 3 dl keitettyjä linssejä, valutettuna
    • Suolaa ja mustapippuria
    • Tarjoiluun:
    • Sitruunalla maustettua jogurttia
    • Paistettua munaa

    Valmistus

    1. Kuori ja kuutioi sipulit ja juurekset.
    2. Paista niitä öljyssä ja voissa muutaman minuutin ajan kauniin värisiksi.
    3. Lisää 3 dl vettä ja fondi.
    4. Anna kiehua kokoon korkealla lämmöllä.
    5. Kun juurekset ovat kypsiä, lisää linssit ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
    6. Tarjoile pannu sitruunalla maustetun jogurtin ja paistettujen munien kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET