Kasvisruoka, Arkiruoka

Juures-linssipyttipannu

Juures-linssipyttipannun reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    20 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 sipulia
    • 4 suurta, jauhoista perunaa
    • 2 porkkanaa
    • 2 pientä palsternakkaa
    • 1 pala juuriselleriä
    • 2 rkl öljyä
    • 2 rkl voita
    • 1.5 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 3 dl keitettyjä linssejä, valutettuna
    • suolaa ja mustapippuria
    • Tarjoiluun:
    • sitruunalla maustettua jogurttia
    • paistetut kananmunat

    Valmistus

    1. Kuori ja kuutioi sipuli sekä juurekset. Paista öljyssä muutama minuutti, kunnes ne ovat kullanruskeita.
    2. Lisää 3 dl vettä sekä fondi. Keitä, kunnes vihannekset ovat kypsiä.
    3. Lisää linssit, mausta suolalla ja mustapippurilla.
    4. Tarjoile pyttipannu sitruunalla maustetun jogurtin ja paistetun kananmunan kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET