Kasvisruoka, Lisuke

Juuresmuusi

Juuresmuusin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    40 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 nauris (n. 1,0 kg)
    • 2 porkkanaa
    • 2 jauhoista perunaa
    • 1.5 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • muutama laakerinlehti
    • 1 oksa timjamia
    • 5 maustepippuria
    • 1 rkl voita
    • 1 maustemitta jauhettua valkopippuria
    • suolaa

    Valmistus

    1. Kuori nauris, porkkanat ja perunat, pilko ne noin 1,5 x 1,5 cm paloiksi.
    2. Keitä litra vettä, lisää siihen kasvisfondi. Lisää laakerinlehdet, timjami ja maustepippuri.
    3. Lisää nauriit ja porkkanat, keitä 10 min. Lisää vielä perunat ja keitä 15 min, kunnes kaikki juurekset ovat kypsiä.
    4. Ota hieman keitinvettä talteen ja valuta ylimääräinen vesi pois juureksista. Poista laakerinlehdet, timjami sekä maustepippurit.
    5. Muussaa juurekset, lisää tarvittaessa säästettyä keitinvettä saadaksesi sopivan paksuuden muussille.
    6. Lisää voi, mausta valkopippurilla ja suolalla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET