Kasvisruoka, Arkiruoka

Juurespyttipannu kananmunalla

Juurespyttipannu kananmunalla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:

Annokset: 1

20 min

Skickat!

Ainesosat

  • 100 g perunaa, kuutioituna
  • 100 g porkkanaa, kuutioituna
  • 100 g kaalia, kuutioituna
  • 100 g palsternakkaa, kuutioituna
  • 1 pieni sipuli, hienonnettuna
  • rypsiöljyä
  • Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
  • HP-kastiketta
  • Worcester-kastiketta
  • 1 kananmuna
  • Tarjoiluun
  • etikkapunajuuria

Valmistus

  1. Paista kasvikset pehmeäksi ja kullanruskeaksi öljyssä.
  2. Mausta suolalla, pippurilla, fondilla, HP-kastikkeella ja Worcester-kastikkeella.
  3. Paista kananmuna ja tarjoile juurespyttipannu etikka-punajuurien kanssa!

SISÄLTYVÄT TUOTTEET