Kasvisruoka

Juuressose

Juuressose -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 40 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kpl lanttu (noin 1 kg)
    • 2 kpl porkkanaa
    • 2 kpl jauhoista perunaa
    • 1,5 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • 1 oksa timjamia
    • 5 kpl maustepippuria
    • 1 rkl voita
    • Muutama laakerinlehti
    • Suolaa ja valkopippuria

    Valmistus

    1. Kuori lanttu, porkkana ja perunat ja leikkaa noin 1,5 x 1,5 cm:n paloiksi.
    2. Kiehauta 1 litra vettä kasvisliemen ja pippurien kanssa.
    3. Lisää lanttu ja porkkanat.
    4. Anna kiehua 10 minuuttia.
    5. Lisää perunat ja anna kaiken kiehua pehmeäksi, noin 15 minuuttia.
    6. Kaada neste pois, säästä osa jatkoa varten ja soseuta juurekset.
    7. Lisää keitinvettä, kunnes koostumus on sopiva ja lisää nokare voita, mausta suolalla ja pippurilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET