Kasvisruoka, Arkiruoka, Lisuke

Juusto-bataattisose

Juusto-bataattisoseen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 800 g bataattia, paloiteltuna
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 2 dl voimakkaan makuista juustoraastetta
    • 2 rkl voita
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Laita bataattikuutiot kulhoon, pirskottele öljy joukkoon, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita.

    2. Kaada seos uunivuokaan ja paista 225°C:ssa noin 30 minuuttia, kunnes ne bataatti on pehmeää.

    3. Laita paahdetut bataatit kulhoon ja soseuta ne survimella.

    4. Sekoita joukkoon juusto, voi sekä fondi.

    5. Mausta suolalla ja pippurilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET