Kasvisruoka, Keitto

Kantarelli-juureskeitto

Kantarelli-juureskeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    25 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 dl keltaista sipulia, hienonnettuna
    • 2 dl juuriselleriä, kuutioituna
    • 2 dl palsternakkaa, kuutioituna
    • 250 g kantarelleja
    • 3 rkl voita
    • 2-3 rkl Touch of Taste Kantarellifondia
    • 8 dl täysmaitoa
    • 2 dl kuohukermaa
    • suolaa ja mustapippuria
    • maissitärkkelystä
    • Tarjoiluun
    • rapeaa leipää
    • oliiviöljyä

    Valmistus

    1. Kuullota sipulia, juuriselleriä ja palsternakkaa voissa miedolla lämmöllä 5 min. Nosta lämpötilaa ja lisää kantarellit. Kuumenna muutama minuutti.
    2. Lisää fondi, maito ja kerma. Anna kiehua miedolla lämmöllä ilman kantta 10 minuuttia.
    3. Mausta suolalla, mustapippurilla ja fondilla. Halutessasi voit suurustaa keiton paksummaksi maissitärkkelyksellä.
    4. Tarjoile rapean leivän ja oliiviöljyn kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET