Kasvisruoka

Kantarelli-kanapé

Kantarelli-kanapé -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 10

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 l tuoreita kantarelleja
    • 2 dl kuohukermaa
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kantarellifondia
    • 2 rkl voita
    • suolaa ja pippuria
    • crostineja (1 pussi)

    Valmistus

    1. Puhdista kantarellit huolellisesti ja revi pienemmiksi paloiksi. 
    2. Paista voissa paistinpannulla. 
    3. Lisää kerma ja anna kiehua. 
    4. Lisää fondi ja mausta suolalla ja pippurilla. 
    5. Jaa kantarellit crostinien päälle, koristele persiljalla tai puolukoilla. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET