Kasvisruoka, Arkiruoka

Kantarelli-tortillat

Kantarelli-tortillojen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    25 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 200 g kantarelleja
    • 2 sipulia
    • 2 rkl voita
    • 2 tl Touch of Taste Kantarelli- tai Kasvisfondia
    • suolaa ja pippuria
    • 1 rkl sitruunamehua
    • 1 dl persiljaa, hienonnettuna
    • 8 salaatinlehteä
    • 8 pientä tortillaa
    • 4 rkl kermaviiliä

    Valmistus

    1. Puhdista sienet. Halkaise suuret sienet ja hienonna sipuli.
    2. Kuullota sipulia voissa matalalla lämmöllä noin 5 minuuttia. Lisää kantarellit ja paista, kunnes sienet ovat kypsennetty.
    3. Mausta fondilla, suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Sekoita persiljasilppu joukkoon.
    4. Nosta kantarellitäyte salaatinlehdille tortillalettujen päälle. Lisää kermaviiliä ja tarjoile heti!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET