Kasvisruoka, Arkiruoka

Kantarelli-voileivät

Kantarelli-voileipien reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    25 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 200 g kantarelleja
    • 2 sipulia
    • 2 rkl voita
    • 1.5 dl kuohukermaa
    • 1 rkl Touch of Taste Kantarelli- tai Kasvisfondia
    • suolaa ja pippuria
    • 1 dl persiljaa, hienonnettuna
    • 4 salaatinlehteä
    • 4 viipaletta limppua (esim. Maalahden Limppu)

    Valmistus

    1. Puhdista sienet. Halkaise suuret sienet ja hienonna sipuli.
    2. Kuullota sipulia voissa matalalla lämmöllä noin 5 minuuttia. Lisää kantarellit ja paista, kunnes sienet ovat kypsennetty.
    3. Lisää kerma ja keitä, kunnes siitä on noin puolet jäljellä. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
    4. Sekoita persiljasilppu sienten joukkoon. Nosta sienitäyte salaatinlehdille paahdettujen leipäviipaleiden päälle.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET