Kasvisruoka

Kantarellirisotto

Kantarellirisoton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 200 g Tuoreita kantarelleja
    • 1 kpl keltasipulia
    • 4 dl risottoriisiä, esim. Avorio
    • 10 dl vettä
    • 4 rkl Bong Touch of Taste Kantarellifondia
    • 2 dl parmesanjuustoa, raastettuna
    • suolaa ja pippuria
    • oliiviöljyä
    • 25 g voita

    Valmistus

    1. Hienonna sipuli, paloittele kantarellit pienemmiksi paloiksi ja kuullota oliiviöljyssä ja voissa. 
    2. Lisää riisi ja kuullota vielä muutama minuutti samalla sekoittaen. 
    3. Kuumenna vesi ja fondi.
    4. Lisää lämmin vesi-fondiliemi pienissä erissä sekoittaen joukkoon. 
    5. Anna risoton hautua n. 18-20 min.
    6. Sekoita joukkoon raastettu parmesaani ja nokare voita. Mausta suolalla ja pippurilla. 
    7. Tarjoa pääruokana tai broilerin, kalan tai lihan lisäkkeenä. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET